Home Landelijke radio Sky Radio en 100% NL trots op luistercijfers

Sky Radio en 100% NL trots op luistercijfers

Sky Radio is bezig met een opmars in de luistercijfers. Het station staat op de tweede plaats op 0.5 procent marktaandeel achter de nummer één 538. Het station heeft nu 1.8 procent meer marktaandeel dan in dezelfde periode vorig jaar. Ook is het station bereiksleider met 3,6 miljoen verschillende luisteraars, 538 staat op plaats twee met 3,4 miljoen luisteraars.

Uunco Cerfontaine, Program Director Sky Radio: "Fantastisch om te merken dat Sky niet alleen tijdens de werkmaanden de meeste mensen weet te bereiken, maar óók in de zomerperiode volop wordt beluisterd! Wij zijn erg trots om te merken dat de muziekmix zo ontzettend worden gewaardeerd."

100% NL stijgt in de periode mei-juni met 0.1 procent marktaandeel naar 4.6 procent. In vergelijking met vorig jaar is het 0.4 procent hoger. Het station is blij met de cijfers. Algemeen Directeur Carlo de Boer van 100% NL: "Het marktaandeel stijgt met 10% in vergelijking met vorig jaar. Met 1,8 miljoen verschillende luisteraars per week is 100% NL overal te horen deze zomer."