Home Landelijke radio NPO Radio 2 ‘Ruud de Wild naar de middag van Radio 2’

‘Ruud de Wild naar de middag van Radio 2’

Ruud de Wild

Ruud de Wild gaat naar de middag van Radio 2. Dit meldt De Telegraaf op basis van ingevoerde bronnen. Volgens de krant was het de bedoeling om het nieuws morgen naar buiten te brengen.

Begin 2017 moet De Wild een programma gaan maken tussen 16:00 en 18:00 uur. Wouter van der Goes schuift dan door naar de avond tussen 18:00 en 20:00 uur. Waar Bert Haandrikman blijft, is nog niet duidelijk.

BNR Nieuwsradio
Momenteel maakt De Wild het dagelijkse programma ‘BNR Ask Me Anything’ op BNR Nieuwsradio. Dit is hij sinds september gaan doen. Daarvoor bedankte hij voor Qmusic, Radio 10 en Radio Veronica.

3FM
Ruud de Wild is geen onbekende bij de publieke omroep. Eerder maakte hij voor BNN de middagshow op 3FM. Daarnaast coacht hij jongeren met een beperking bij het online platform No Limits Network van KRO-NCRV om radio te maken.

Eerdere gesprekken
Begin dit jaar meldde De Telegraaf ook dat De Wild naar Radio 2 zou gaan om het tijdslot van Bert Haandrikman over te nemen. Toen kwamen de dj en de omroep er niet uit, volgens de krant is het nu wel het geval.

Bert Haandrikman
Bronnen laten aan RadioFreak.nl weten dat Bert Haandrikman naar het weekend gaat verhuizen. Hij gaat daar op zaterdagochtend tussen 09:00 en 12:00 uur een programma maken. Mogelijk neemt hij ook het tijdslot op zondag voor zijn rekening, daar maakt nu Hans Schiffers een programma. Schiffers stapt over naar Radio 5.

Foto: BNR Nieuwsradio