Home Landelijke radio NPO Radio 2 Hans Schiffers stapt over van Radio 2 naar Radio 5

Hans Schiffers stapt over van Radio 2 naar Radio 5

DJ file Hans Schiffers

Hans Schiffers maakt in januari de overstap van Radio 2 naar Radio 5. Schiffers gaat daar van maandag tot en met vrijdag de Arbeidsvitaminen presenteren. Momenteel is de dj in het weekend op NPO Radio 2 te horen.

Voor Schiffers is het niet de eerste keer dat hij de Arbeidsvitaminen maakt. Tussen 1992 en 1997 was hij op 3FM met dit programma te horen. Momenteel wordt het programma gemaakt door Jan Steeman, wat hij gaat doen is nog onduidelijk.

Hans Schiffers: “Op Radio 2 heb ik sinds 1997 de meest uiteenlopende programma’s mogen presenteren. De laatste jaren met veel plezier in het weekend. Op Radio 5 ligt nog een mooie toekomst voor me. Ik ga me er zeker thuis voelen.”

Jurre Bosman, Zendermanager NPO Radio 2 en NPO Radio 5: “Na twintig jaar nemen we op Radio 2 afscheid van Hans, maar het goede nieuws is dat we hem weer dagelijks radio gaan horen maken. Hans is de aangewezen radiomaker om Jan Steeman op te volgen. Met zijn vertrouwde stem kan hij precies de juiste sfeer neerzetten die de Arbeidsvitaminen zo uniek maakt.”

Schiffers start op 2 januari met zijn nieuwe programma. En is iedere werkdag te horen tussen 10:00 en 12:00 uur.

Foto: Jasper Zwartjes | NPO Radio 2