Home Landelijke radio RTV West start met nieuw seizoen

RTV West start met nieuw seizoen

Radio West start morgen met een nieuw seizoen waarin enkele programma’s zijn aangepast en ook een paar nieuwe programma’s van start gaan. Met een nieuwe journalistieke aanpak wil Radio de regionale omroep programma’s dicht in de buurt van kijkers en luisters maken. Dat gebeurt onder meer door meer journalisten vanuit de regio laten werken. Op dit moment zijn er verslaggevers voor de regio’s Leiden, Zoetermeer, Den Haag, Alphen en Gouda.

In de nieuwe programmering zullen er meer nieuwsbulletins zijn. Elke werkdag tussen 14:00 en 16:00 uur is het nieuwe programma ‘Geniet van je middag’ te horen. Een programma voor, maar ook door de luisteraar. Wie zich ergens groen en geel aan ergert, wie erbij was toen een grote of kleine gebeurtenis zich voltrok of wie bezig is met de historie van de regio kan zijn verhaal kwijt bij presentator André Koolen.

Daarnaast is er ook een nieuwe programma dat geboren is uit een een item. Het begon met een rubriekje in ‘PerRon 9-12’, een echt oude plaat op verzoek: de Ouwe Joekel dus. Wegens ongekend succes krijgt Leen Huisman eigen zendtijd. Elke zondag zal hij vanaf 09:00 uur ’s morgens mooie oude 78-toeren platen uit zijn archief laten horen.

Vorig artikelMichiel Veenstra: “Ik kon met Van Inkel mee naar Q”
Volgend artikelU2 op 1 in de Veronica Album Top 750 Allertijden