Home Landelijke radio Rob van Someren verlengt contract bij Radio Veronica

Rob van Someren verlengt contract bij Radio Veronica

Rob van Someren blijft nog tot en met de zomer van 2011 bij Radio Veronica. Het radiostation en de dj hebben vandaag een nieuw contract getekend. Van Someren presenteert het middagprogramma ‘Somertijd’.

Sinds de start van het huidige Radio Veronica, op 31 augustus 2003, is Rob van Someren bij het station als dj betrokken. "Werken bij Radio Veronica is geen baan, da’s een missie en die is nog niet voltooid", verklaart de dj zijn contractverlenging. "Als je de mogelijkheid krijgt om met zo’n team ‘de moeder der middagshows’ te maken dan kun je daar alleen maar blij mee zijn! We zullen de komende jaren in ‘Somertijd’ nog heel wat aflachen met z’n allen."

"Rob van Someren is een unieke dj", vindt Uunco Cerfontaine, Program Director Radio Veronica. "Hij heeft zo’n eigen herkenbare stijl waarbij hij in een gecontroleerde chaos met zijn scherpe humor het ideale middagprogramma brengt. Zijn inmiddels legendarische moppenitem om tien over vier zorgt ervoor dat op veel kantoren vijf minuten helemaal niet meer gewerkt wordt, alleen maar gelachen. Als je dat voor elkaar kunt krijgen dan hoor je bij de top van de Nederlandse radio. Ik ben daarom blij dat Rob van Someren ook de komende jaren bij Radio Veronica te horen zal zijn."