Home Landelijke radio Rob van Someren terug in de middag op Veronica

Rob van Someren terug in de middag op Veronica

Rob van Someren zal met ‘Somertijd’ per 1 september weer terugkeren in de middag op Radio Veronica. Momenteel wordt ‘Somertijd’ in het weekend tussen 15.00 en 18.00 worden uitgezonden en presenteert Rob van Someren op vrijdagavond ‘Thank Rob It’s Friday’. Rob neemt hiermee de middagshow tussen 16:00 en 19:00 uur over van Jeroen van Inkel die vanaf 1 september het ochtendprogramma bij Radio Veronica gaat presenteren. Voordat van Inkel bij de zender begon was van Someren ook al te horen op dit tijdstip, daarnaast heeft hij vele malen voor Jeroen ingevallen.

Station Manager Uunco Cerfontaine: “We zijn zeer blij dat Rob de middag gaat doen. Rob heeft zijn waarde vanaf de start van Radio Veronica bewezen met goedscorende programma’s en tijdens de afwezigheid van Jeroen van Inkel heeft hij zijn middagprogramma ook erg goed overgenomen. Het is dan ook een logische keus om hem vast het middagprogramma te laten doen en we verwachten dat hij de moordende competitie in dat tijdvak zeer goed aankan.”

Rob van Someren: “Het is heerlijk om straks weer dagelijks tussen 16.00 en 19.00 uur ‘Somertijd’ te kunnen presenteren voor Radio Veronica. Ik heb mijzelf de afgelopen tijd in het weekend en met name in ‘Thank Rob It’s Friday’ op vrijdagavond heerlijk kunnen uitleven, maar voor mij is de middagshift toch het summum van radiomaken.”