Home Landelijke radio Albert-Jan Sluis afgelopen nacht op 3FM

Albert-Jan Sluis afgelopen nacht op 3FM

Albert-Jan Sluis, oud-dj van onder meer 3FM, Hot Radio, Noordzee FM en Radio 10 Gold (destijds nog Radio 10 FM), heeft vannacht eenmalig een programma gemaakt op 3FM. Tussen 1:00 en 4:00 uur was hij te horen op de plaats van Bart Arens die tijdelijk het programma ‘Swijnenstal’ van Coen Swijnenberg overneemt. Of Albert-Jan vaker te horen zal zijn op 3FM is nog niet bekend.

“Het was voorlopig eenmalig, we zien wel wat er eventueel nog uit voort komt,” aldus de dj op zijn weblog, “het was na ruim anderhalf jaar in ieder geval fantastisch om weer een radioprogramma te maken. Het smaakte naar meer.”

Albert-Jan Sluis begon zijn carriere in 1997 bij Pyjama FM op 3FM. Vervolgens werkte hij onder meer bij Hot Radio en Noordzee FM. Bij deze laatste zender zou hij per augustus 1999 de ochtendshow gaan presenteren, maar dat plan ketste op het laatste moment af. In 2001 kreeg hij een weekendprogramma op Radio 10 FM, wat hij een aantal jaren heeft gepresenteerd. Tegenwoordig is hij muzieksamensteller voor MTV en TMF.