Home Landelijke radio Rob Stenders, Tim Klijn en Mattie Valk op Kermis FM

Rob Stenders, Tim Klijn en Mattie Valk op Kermis FM

Veel dj's van commerciële en publieke radiozenders zijn komende zomer te horen op Kermis FM. Onder andere Rob Stenders (3FM), Tim Klijn (Radio 538), Domien Verschuuren (3FM), Lindo Duvall (Radio Decibel), Peter Snijders (Radio 10 Gold) en Mattie Valk (Q-Music) staan in de programmering van de evenementenzender die tijdens de grootste kermis van de Benelux in Tilburg te horen is op 105.9 FM.

Aanstormend talent is er ook, zoals Wietze de Jager (Q-music), Marijke Roskam (BNR/Omroep Flevoland), Richard van den Beld (Omroep Brabant), Frank van ‘t Hof (Radio 2), Sander Hoogendoorn (3FM), Sanne de Koning (Haarlem105) en Paul Stoel en Tjitse Leemhuis (3FM).

Dit jaar moet de diversiteit van het station nog meer doorklinken in de programmering, vindt programmamanager Elger van der Wel. "We zijn bewust op zoek gegaan naar mensen die een goede aanvulling vormen op de vaste presentatoren die we al sinds het eerste jaar hebben. Het zijn stuk voor stuk dj's met een eigen smoel, die toch allemaal op hun eigen manier de kermis weten over te brengen naar de luisteraar. Ik ben erg trots op de samenwerking met Efteling Radio. Daarnaast ben ik erg blij dat het Nederlandstalige programma Muziekcarousel terugkeert. Dit jaar is het team van Jurgen Leijten en Robert Stam uitgebreid met ex-Kink FM dj Henk Kanning; dat belooft unieke radio te worden!"

Van 20 tot en met 29 juli zendt Kermis FM uit in Tilburg en omgeving op de evenementenfrequentie 105.9 FM en via internet. Rob Stenders maakt zijn 3FM-progrmma op vrijdag 20 juli live vanaf de kermis. En van maandag tot en met vrijdag is Omroep Brabant iedere ochtend te gast in de studio van Kermis FM met presentator Kristian Westerveld en Richard van den Beld.

Ook dit jaar is er het informatieve middagmagazine T-Time. Het kermisactualiteitenprogramma wordt afwisselend gepresenteerd door bekende presentatoren. Dit zijn onder andere Jeroen Latijnhouwers (RTL Nieuws), Fleur Wallenburg (NOS op 3), Luuk Ikink (BNN/Radio 1), Bart Jan Cune (NOS op 3) en Matijn Nijhuis (NOS).

Kermis FM zoekt in alle activiteiten de combinatie tussen professionals met ervaring en jong talent. Zo bestaat de redactie uit ervaren redacteuren van onder andere de NOS, maar ook uit studenten van de BNN University. De nieuwslezers worden begeleid door ervaren nieuwslezers van ANP en de NOS.

De hele dag zijn verslaggevers van Kermis FM aanwezig op het terrein. Zij doen live verslag in de uitzending van alles wat gebeurt op de kermis. Daarnaast is er parkeer- en verkeersinformatie.

Vorig artikelRadio 2 stopt met Het Theater van het Sentiment
Volgend artikel‘Call Me Maybe’ weer meest gedraaide plaat