Home Landelijke radio Efteling Radio even terug in de ether

Efteling Radio even terug in de ether


Efteling Radio is woensdag 25 juli even terug in de ether. Het radiostation zendt die dag uit vanuit de studio van Kermis FM in Tilburg. Tussen 13:00 en 16:00 uur is DJ Fee te horen op 105.9 FM in de regio Tilburg. Het is de eerste keer dat Efteling Radio samenwerkt met de evenementenzender van de Tilburgse Kermis.

Efteling Radio was tot juli 2010 te horen in de ether rond Kaatsheuvel. Maar de ether-vergunning werd ingeleverd, zodat de zender landelijk op de kabel kon. Het is wettelijk niet toegestaan om een regionale etherfrequentie te hebben als je in meer dan 30 procent van Nederland op de kabel te horen bent.

Naast de radio-uitzending, zijn er 25 juli ook optredens op het podium van Kermis FM. Verschillende bekende kinderartiesten treden op zoals Doenja, Lisa, Amy & Shelley en Jeronimo. DJ Fee is dolenthousiast over haar optreden op de Tilburgse Kermis. "We willen ons publiek graag een keer op een andere locatie ontmoeten en ik ben dol op de kermis." Efteling Radio is landelijk op de kabel te horen. DJ Fee heeft er dagelijks het programma 'De Wonderlijke Middag Show'. Daarnaast verzorgt ze de muziek in het tv-programma De Schatkamer.

Voorzitter Arno Leblanc van Kermis FM is ook erg blij met de samenwerking met Efteling Radio. "Hoe kun je een betere kindermiddag hebben dan met de Efteling? Met presentatrice DJ Fee en de Efteling-artiesten wordt het een fantastische middag. En natuurlijk is alles live te volgen via Efteling Radio en Kermis FM."