Home Landelijke radio NPO 3FM ‘Rob Janssen in de race voor de ochtendshow op 3FM’

‘Rob Janssen in de race voor de ochtendshow op 3FM’

Naast Sander Hoogendoorn zou ook Rob Janssen één van de kandidaten zijn voor de ochtendshow op NPO 3FM. Dat melden bronnen aan RadioFreak.nl. Wie uiteindelijk de opvolger van Domien Verschuuren wordt, is onduidelijk. Verschillende omroepen hadden de mogelijkheid om met een voorstel in te tekenen op het tijdslot 06:00 tot 10:00 uur, waarna de NPO beslist wie er het beste voorstel heeft.

De ochtendshow op 3FM is al sinds begin deze eeuw in de handen van de VARA (tegenwoordig BNNVARA). Hij werd achtereenvolgens ingevuld door Rob Stenders, Giel Beelen en Domien Verschuuren. Volgens ingewijden lijkt Sander Hoogendoorn, die in dienst is bij BNNVARA is, dan ook de meest logische opvolger. Rob Janssen werkt voor de AVROTROS.

Janssen zelf ziet de ochtendshow in ieder geval wel zitten. In een interview met Metro zegt de dj “te dromen van een eigen ochtendshow”. Binnenkort zal duidelijk worden of zijn dromen werkelijkheid wordt. Het is nog niet bekend wanneer Domien Verschuuren, die overstapt naar Qmusic, zijn laatste uitzending maakt en zijn opvolger dus zal beginnen.

Foto: NPO 3FM