Home Landelijke radio Rick van Velthuysen vast in de nacht van 538

Rick van Velthuysen vast in de nacht van 538

Radio 538 dj Rick van Velthuysen gaat vanaf maandag 4 april het nieuwe nachtprogramma ‘MiddenInDeNachtRick’ presenteren. Dit programma is van maandag tot en met donderdag tussen 00:00 en 3:00 uur te horen op Radio 538. Naast zijn nieuwe nachtprogramma blijft Rick van Velthuysen ook op zaterdag en zondag te horen tussen 12 en 3 uur in WeekendRick.

Rick van Velthuysen over zijn nieuwe programma: “Nachtprogramma’s zijn natuurlijk een duurtest voor mijn fysieke en sociale leven. Sommigen zullen denken dat ik nu eindelijk eens bestraft ben en als sanctie nu in de nacht moet werken, maar niets is minder waar. In onze 24-uurs economie moet je ook op de radio je programmering 24 uur willen optimaliseren. Radio 538 toont die lef en visie door te investeren in ‘MiddenInDeNachtRick’: pure persoonlijke radio voor de méér wakkere types.”

In 2000 maakt hij al het programma ‘Midden in de N8 Rick’. Daarna verhuisde hij naar het weekend.

Update 16:28:
Rick van Velthuysen gaat ‘MiddenInDeNachtRick’ presenteren samen met Erik-Jan Rosendahl. Erik-Jan werkte tot mei 2000 bij Radio 538 en was onder meer de vaste side-kick van ‘The Morning Jam’.