Home Online radio Rick van Velthuysen maakt ochtendshow op Traffic Radio

Rick van Velthuysen maakt ochtendshow op Traffic Radio

Rick van Velthuysen

Rick van Velthuysen is vanaf 1 juni dagelijks te horen op Traffic Radio. Hij gaat voor de onlinezender de ochtendshow maken tussen 07:00 en 09:00 uur. Van Velthuysen maakt de ochtendshow live voor de zender vanuit zijn eigen studio’s in Nederland en Spanje.

Na het vertrek bij Radio Veronica heeft Van Velthuysen nagedacht over zijn toekomst: “Daarbij bleef de radio voor mij lonken. Good old FM is voor mij daarbij zeker niet uitgesloten, maar online is uiteindelijk toch dé toekomst.”

Traffic Radio

Over Traffic Radio zegt de dj: “Ze boden mij een serieuze en professionele kans, waarbij mij alle vrijheden geboden werden en zij het niveau ‘liefdewerk oud papier’ nu eens overduidelijk willen ontstijgen en dat geeft mij voldoende vertrouwen om iedere ochtend weer met veel plezier mijn wekker te gaan zetten.”

Lars Schotanus directeur van YPCA, De Radiofabriek: “Het is voor ons een grote stap dat wij dit radio-icoon aan ons hebben kunnen binden. Daar zijn wij uiteraard bijzonder trots op! Ik ga ervan uit dat wij met deze radio comeback heel veel trouwe ‘Rick fans’ ook weer blij gaan maken met zijn aanstekelijke enthousiasme.”

Tot eind 2016 was Van Velthuysen te horen op Radio Veronica. Hier maakte hij sinds 2009 verschillende periodes de ochtendshow en heeft hij een programma in het weekend. Voor zijn overstap naar Veronica was hij sinds 1992 werkzaam voor Radio 538. Hier was hij te horen met ‘MiddagRick’, ‘Midden in de N8Rick’ en ‘Weekend Rick’.

Vorig artikelMark Labrand neemt break bij Radio 538
Volgend artikelNPO Radio 2 in actie voor KWF Kankerbestrijding