Home Landelijke radio René Zeedijk nieuwe commercieel directeur Radio 538

René Zeedijk nieuwe commercieel directeur Radio 538

René Zeedijk, commercieel directeur van Talpa Radio International, wordt per 1 september aanstaande de nieuwe commercieel directeur van Radio 538. Hij volgt hiermee de huidige commercieel directeur Nico Kreuning op die na 12,5 jaar het radiostation gaat verlaten.

Zeedijk zal naast zijn verantwoordelijkheid als commercieel directeur van Radio 538 ook de commerciële belangen van Talpa Radio Nederland blijven behartigen. René Zeedijk kwam in juni 1997 in dienst bij Radio 538 als account manager en verliet als Sales Manager de zender in januari 2004 om als commercieel directeur van Talpa Radio International aan de slag te gaan.

Vertrekkend commercieel directeur Nico Kreuning zegt: “Na 12,5 jaar neem ik afscheid en laat ik 538 in goede handen achter met René Zeedijk, Peter Mulder en een fantastisch salesteam. Ik zal ze allemaal zeker missen. Wat ik ga doen? Even helemaal niets en daarna heb ik eindelijk tijd om mijn ideeën uit te werken en ik ben ook erg benieuwd wie of wat mijn weg kruist. Kortom: ik heb erg veel zin in deze uitdagende toekomst.”