Home Landelijke radio Sander Lantinga naar BNN, SanderSjow stopt

Sander Lantinga naar BNN, SanderSjow stopt

3FM-dj Sander Lantinga stapt over van de NPS naar BNN. Bij die omroep zal hij voornamelijk op televisie te zien zijn en hij zal daarom na september stoppen met de ‘SanderSjow’ op 3FM. Over wie het tijdstip 20:00 tot 22:00 uur wordt nog niks bekend gemaakt.

Sander blijft overigens wel ‘Lantinga & Swijnenberg’ presenteren, samen met Coen Swijnenberg. Het programma op vrijdagavond van 19:00 tot 22:00 uur zal een samenwerking worden tussen de NPS en BNN. Daarnaast zal Sander worden ingezet als vervanger bij diverse radioprogramma’s van BNN.

In het verleden werkte Sander Lantinga als presentator van MTV. Hij stopte bij de zender omdat hij vorig jaar september een nieuwe uitdaging aanging op de radio bij de NPS op 3FM.

“BNN is brutaal en zit vol ambitie; ik ook. Verder was mijn mooiste vrouwelijke collega bij de NPS Ieniemienie, en bij BNN worden dat Hanna, Sophie en Katja,” aldus Lantinga.

Mediadirecteur Maarten van Dijk: “Sander is een van de meest talentvolle jonge DJ’s van Nederland. Een tikje chaotisch, maar hij valt op en hij durft veel. Bovendien heeft ie bij MTV laten zien dat ie ook nog ’s een bijzonder TV-talent is. Ik ben blij dat ie voor BNN kiest.”