Ramon Verkoeijen presenteert vanavond voor het eerst dit jaar weer een programma op NPO 3FM. Samen met Mark van der Molen zal hij van 19:00 tot 21:00 uur te horen zijn.

In april begon Mark vanwege de afwezigheid alleen aan een nieuw avondprogramma op 3FM. Het was toen al de bedoeling dat Rámon later zal worden toegevoegd aan het programma. Door een burn-out zat de dj sinds eind vorig jaar ziek thuis. In juni was hij al een keer te gast in ‘De Avonturen van Mark’, vanavond zal hij dus weer echt mee presenteren.

Rámon vindt het spannend om weer aan het werk te gaan. “Ik zag er in eerste instantie een beetje tegenop, zoals je op kunt zien tegen een tandartsafspraak. Vervelende spanning, omdat ik niet weet hoe het gaat voelen, dus we hebben besloten er een leuke dag van te maken”, laat hij weten op Instagram.

Mark en Rámon presenteerden een aantal jaar de middagshow van 3FM, maar in de periode dat Rámon ziek thuis zat, kreeg het duo te horen dat ze moesten stoppen in de middag. Sinds april presenteren van Frank van der Lende en Eva Koreman de middagshow en zijn Mark & Rámon naar de avond verhuisd.

De komende tijd is Mark van der Molen trouwens extra veel te horen op 3FM. Naast de avondshow met Rámon presenteert hij deze week het lunchprogramma van Timur Perlin en vanaf 14 augustus vervangt hij in het weekend Rob Janssen tijdens zijn vakantie.

Foto: NPO 3FM | Tom van Huisstede