Home Landelijke radio Radionieuws van dinsdag 22 oktober

Radionieuws van dinsdag 22 oktober

Gratis screensaver over Gebrandytoren
Zenderbouwer Nozema heeft een screensaver online gezet van de bouw van de Gerbrandytoren in Lopik. Vanaf deze mast komen onder andere de uitzendingen van de publieke omroepen en Sky Radio.

Publieke omroep voldoet aan taak
De programmering van de publieke omroep voldeed in 2001 op alle onderdelen aan de door de Mediawet opgelegde voorschriften.

Dat constateert het Commissariaat voor de Media na controle van de wettelijk verplichte rapportage van de publieke omroep over het programma-aanbod van vorig jaar. Het Commissariaat is van mening dat de wijze van rapporteren door de publieke omroep inzichtelijk is en heeft vastgesteld dat de programmaonderdelen volgens de afspraken zijn ingedeeld.

Bijzonder oudejaarsfeest bij Radio 192
Radio 192 organiseert op 31 december een bijzondere Oudejaarsparty op de Scheveningse Pier. Hiermee gaat Radio 192 terug naar de plek waar haar roots liggen, de Noordzee.

Tijdens de avond kunnen de gasten genieten van een uitgebreid buffet, een feestelijk drankenassortiment, champagne en oliebollen en een grand dessert. De 192 drive-in-show met Adje Bouman en Peter Teekamp draait het nieuwe jaar in. En er is een live optreden van de Haagse band The Clarks. Zij spelen repertoire van o.a. The Beatles, The Rolling Stones en het Flower Power tijdperk.