De ochtendshow die Tim Klijn vanaf volgende week op Radio Veronica gaat presenteren, gaat ‘Ook Goeiemorgen!’ heten. In 1962 gebruikte de zeezender Veronica deze naam voor het eerst en sindsdien wordt hij regelmatig van stal gehaald als titel voor de ochtendshow. De afgelopen maanden werd de titel gebruikt voor de non-stop uren ’s ochtends in het weekend.

‘Ook Goeiemorgen!’ gaat volgende week maandag van start en het programma zal tussen 6:00 en 9:00 uur te horen zijn. Tim Klijn maakt de ochtendshow samen met het team dat over is van Veronica Inside: Rick Romijn, Niels van Baarlen en nieuwslezeres Florentien van der Meulen. Dennis Ruyer begint voortaan een half uur eerder met ‘Ruyer’s Goud van Oud’.

De middagshow die Marisa Heutink op werkdagen van 16:00 tot 18:00 uur presenteert heet ‘Marisa in de Middag’. Ze zal het programma presenteren samen met Carsten van Dijk. Zendermanager Rob Stenders: “Met een groot muzikaal hart gaat zij een origineel smoel geven aan de middagshow, met meer muziek dan op andere stations rond de spitsuren. Daarnaast hoor je van 18.00 tot 19.00 uur de beste tracks uit de 70’s en 80’s op Veronica.”

Foto: Ben Houdijk