Radio Veronica zendt volgende week ‘Het Basispakket van de Nineties’ en de ‘Nineties Top 99′ uit. Vanaf maandag herbeleven de dj’s en luisteraars het decennium met R.E.M., Oasis en The Verve. Het Basispakket start op maandag om 09:00 uur en is vanaf dan elke werkdag te horen. Het Basispakket eindigt op 30 juni om 09:00 uur, waarna de ‘Nineties Top 99’ te horen is.

“Wie bij de jaren ’90 alleen maar denkt aan Volumia!, Gabbertje en Whitney Houston, zal de komende week oren te kort komen”, laat de zender weten. Radio Veronica wil laten horen dat het decennium op muzikaal gebied veel rijker is. De tracks uit ‘Het Basispakket’ worden binnen de gebruikelijke programmering gedraaid op alfabetische volgorde van titel. Luisteraars kunnen één keer per uur met een belletje naar de studio een wildcard inzetten om live in de uitzending de lijst aan te vullen.

Nineties Top 99

Ook kunnen luisteraars de hele week hun favoriete 90’s platen tippen bij Rob Stenders en Caroline Brouwer tijdens ‘De Bonanza’. Op basis van deze suggesties wordt door de muziekredactie de ‘Nineties Top 99’ samengesteld, die vrijdag 30 juni vanaf 09:00 uur te horen is.