Home Landelijke radio Radio 538 organiseert feest voor vrijgezellen op Love Boat

Radio 538 organiseert feest voor vrijgezellen op Love Boat

Radio 538 organiseert komende zaterdag een datingevenement op een boot die over de Rotterdamse Maas vaart. Onder de noemer ‘538 Love Boat’ nodigen dj’s Barry Paf en Frank Dane alle vrijgezelle dames en heren uit om mee te varen. Er is plaats voor honderd singles op de boot.

"Voor velen nog vers in het geheugen, voor sommigen zelfs nog pijnlijk in de portemonnee! Bekende sterren gingen afgelopen zomer massaal uit elkaar: Jan Smit die Yolanthe verruilde voor de blonde Liza, Chris Brown en Rihanna gingen met slaande ruzie uit elkaar, Adam die Patricia’s hart publiekelijk brak voor zijn nieuwe liefde Micky Hoogendijk, Lieke van Lexmond die toch maar voor het vrijgezellen bestaan koos, Conny en Hans die hun villa in Wassenaar niet meer samen willen delen en niet te vergeten Radio 538 jock Edwin Evers die sinds kort weer single is…", geeft Radio 538 als reden voor deze actie.

Op het feest zullen optredens plaatsvinden van Milk Inc, Lasgo, 2 Faced Funks en Ralvero. Singles kunnen zich aanmelden voor de boottocht op de website van 538.