Home Landelijke radio Radio 10 Gold en Sky Radio geven bruiloften weg

Radio 10 Gold en Sky Radio geven bruiloften weg


Radio 10 Gold en Sky Radio geven allebei een bruiloft weg. Radio 10 Gold staat volgende week volledig in het teken van de liefde. Luisteraars kunnen vanaf maandag 8 oktober hun partner live op de radio ten huwelijk vragen en maken kans op een geheel verzorgde droombruiloft met huwelijksreis.

Als de partner het jawoord geeft, dan komt het fragment op de website van Radio 10 Gold te staan. Luisteraars, familie en vrienden kunnen op de site stemmen op hun favoriete aanzoek. De vier koppels met de meeste stemmen gaan door naar de finale op vrijdag 12 oktober in de studio. Tijdens deze live-uitzending spelen de overgebleven stellen het spel 'Hoe goed ken jij je partner?'.

Sky Radio geeft al langer een bruiloft weg. Vanochtend werden de winnaars van dit jaar bekend. Margot den Toonder (27) en Jason Matthews (36) uit Goes werden verrast door zanger Xander de Buisonjé.

Margot en Jason hebben al acht jaar een relatie en gaan trouwen op 12 december (12-12-12). Margot: "Fantastisch! Het is allemaal nog een beetje onwerkelijk. De Sky Radio Droombruiloft is een kans uit duizenden. Jason heeft mij nog maar een week geleden officieel ten huwelijk gevraagd en nu staat de grote dag ineens al heel snel voor de deur. En wat voor een dag, 12-12-12 gaat heel speciaal worden. Bijzonder ook om door Xander te worden verrast met dit grote nieuws."

Jason en Margot zullen elkaar op 12-12-12 om 12:12 uur ten overstaan van 101 gasten het jawoord geven in trouwlocatie De Glazen Ruimte van topkok Ramon Beuk. Xander de Buisonjé zal het bruidspaar toespreken en persoonlijk toezingen, tijdens een plechtigheid met culinaire heerlijkheden. Daarnaast hebben zij een huwelijksreis naar Bali gewonnen.

Vorig artikel538 en Slam!FM gaan radiotalent opleiden via NuTalent
Volgend artikel538 start maandag met de 53j8