Home Landelijke radio Qmusic Qmusic komt met nieuwe ochtendshow op 4 september

Qmusic komt met nieuwe ochtendshow op 4 september

Mattie Valk Qmusic

Mattie Valk keert in september terug op Qmusic. Na een vakantie van twee maanden keert de dj terug en gaat hij een nieuw ochtendprogramma maken. Hoe dat er precies uit gaat zien is onduidelijk, maar wat wel zeker is, is dat Wietze de Jager definitief niet terugkeert.

“Er is veel over gezegd en geschreven. We hebben er alles aan willen doen om Mattie en Wietze als duo op Qmusic te behouden. We leggen ons neer bij de keuze van Wietze om Qmusic te verlaten en kijken nu vooral vol trots terug op vijf mooie jaren waarin we gegroeid zijn naar de tweede radiozender van Nederland”, laat een woordvoerder van Qmusic weten aan het AD.

Dit voorjaar ontstond er een breuk toen Mattie Valk en Wietze de Jager, toen Mattie Valk bijtekende bij Qmusic. Wietze de Jager was ondertussen ingegaan op een voorstel van Talpa Radio, waar de twee samen heen zouden gaan. Hij wist niet dat Valk ondertussen toch had besloten op bij Qmusic te blijven.

Sinds de breuk was Wim van Helden te horen als co-host van de ochtendshow van Qmusic. Deze zomer namen Kai Merckx en Mandy Woelkens het programma tijdelijk over.

Of Mattie Valk vanaf 4 september met iemand anders een duo gaat vormen in onduidelijk. Qmusic wil er nog niet veel over kwijt. “Wij werken aan een totaal nieuwe ochtendshow die veel verder gaat dan Mattie alleen”, zegt de woordvoerder tegen het AD.

Foto: Qmusic

Vorig artikel538 dit weekend vanaf Mysteryland
Volgend artikelTalpa Radio: “Geen interesse in Rob Stenders”