Home Landelijke radio Qmusic Qmusic zet tijdelijk nieuwe duo’s in voor ochtend- en middagshow

Qmusic zet tijdelijk nieuwe duo’s in voor ochtend- en middagshow

Joost Swinkels Hilah Noorzai Qmusic

Net als bij Radio 538 gaan ook de ochtend- en middagjocks van Qmusic voor langere periode tegelijk op vakantie deze zomer. Vaste luisteraars van het radiostation was waarschijnlijk al opgevallen dat Mattie Valk niet te horen is in de ochtend en dat ook middagjock Stephan Bouwman vakantie heeft. Voor beide programma’s heeft Qmusic duo’s geregeld die deze zomer te horen zijn.

Kai Merckx, die normaal ’s avonds te horen is, presenteert de ochtendshow samen met nacht-dj Mandy Woelkens. Ze zullen dat nog anderhalve maand doen, want pas op 3 september keert Mattie Valk weer terug. Het is onduidelijk of Wim van Helden dan ook weer bij hem aanschuift. Die was de afgelopen maanden naast Mattie te horen, na het vertrek van Wietze de Jager.

Joost Swinkels en Hila Noorzai presenteren samen de middagshow. Ze deden dat eind april al een weekje en dat is blijkbaar zo goed bevallen dat ze het deze zomer ruim een maand mogen doen. Op 20 augustus is Stephan Bouwman weer terug.

Doordat er vier dj’s gelijktijdig invallen voor de ochtend- en middagshow, zijn ook op veel andere plekken in de programmering vervangers te horen.