Home Landelijke radio Q-music viert 10 jarig bestaan met feest in Amsterdam en Maastricht

Q-music viert 10 jarig bestaan met feest in Amsterdam en Maastricht

Q-music viert het 10 jarig bestaan van de zender met twee grote feesten in respectievelijk Maastricht en Amsterdam. De zender houdt op zaterdag 22 augustus 2015 een feest in Maastricht, een week later vindt er een feest plaats in Amsterdam.

"We gaan uitgebreid stilstaan bij ons 10-jarig bestaan met de campagne ’10 JAAR Q, THX TO YOU’", meldt Q-music aan RadioFreak. "Zonder al onze luisteraars was een 10-jarig jubileum niet mogelijk geweest. We nodigen hen dan ook uit om het jubileum samen met ons te vieren." Luisteraars kunnen zich gratis aanmelden via de site van Q-music. Ze kunnen kiezen voor één dagdeel van drie of vier uur in Amsterdam of Maastricht.

De Persgroep maakte in juni 2005 bekend dat Noordzee FM zou worden omgedoopt tot Q-music. Het station kreeg daarmee dezelfde naam als de radiozender in België. Q-music startte vervolgens op woensdag 31 augustus 2005 om 08:30 uur. DJ's van het eerste uur zijn onder meer Wim van Helden, Menno Barreveld en Martijn Kolkman. Ook de slogan 'Q is good for you' gaat al tien jaar mee.