Home Landelijke radio Peter Mulder nieuwe commercieel directeur Radio 538

Peter Mulder nieuwe commercieel directeur Radio 538

Peter Mulder wordt per direct commercieel directeur van Radio 538, Radio 10 Gold, Radio Digitaal en Juize.FM. Hij volgt hiermee de huidige commercieel directeur René Zeedijk op die na 10 jaar vertrekt. Mulder is als commercieel directeur verantwoordelijk voor de commerciële belangen en alle online activiteiten van de zenders.

Peter Mulder begon in 1995 als account manager voor Radio 538, vertrok in 1997 en kwam in 2000 weer terug bij Radio 538 waarvan hij laatste drie jaar als Sales Manager werkte. In december 2006 nam hij voor de tweede keer afscheid om aan de slag te gaan als zelfstandig ondernemer. René Zeedijk begint per 1 februari aanstaande als algemeen directeur bij AdLINK Media.

“Lekker om zo snel een topper te vinden die perfect past in onze organisatie, daarnaast ook nog eens een prettig mens is en commercieel toch wel tot één van de beste in onze branche mag worden gerekend”, zegt algemeen directeur Jan Willem Brüggenwirth van 538.

“Radio 538 zit in m’n bloed en blijft mijn carrièrepad kruisen, waar ik ook ben en wat ik ook doe”, zegt Mulder. “Ik heb daarom niet lang hoeven nadenken over de keuze om door te gaan als zelfstandig ondernemer of deze prachtige functie aan te pakken! De ambities van RTL/Talpa zijn groot en liggen op een breed vlak, de sales- en interactive teams barsten van het talent, ervaring en ideeën. Kortom: ik verheug mij enorm op mijn nieuwe functie.”

Vorig artikelEK levert radiosector miljoenen extra op
Volgend artikelStijgers in luistercijfers reageren vol zelfvertrouwen