Home Landelijke radio Peter Holland deze zomer opnieuw op Radio M Utrecht

Peter Holland deze zomer opnieuw op Radio M Utrecht

Peter Holland zal komende zomer opnieuw te horen zijn op Radio M Utrecht. In juli en augustus zal hij in het weekend tussen 14:00 en 18:00 uur ‘Hollandse Zomer’ presenteren. "Het liefst zouden we hem een vast programma willen geven, maar daarvoor is helaas geen ruimte in het huidige programmaschema", zegt programmaleider Rob Wilson van RTV Utrecht tegen RadioFreak.nl.

Vorig jaar was ‘Hollandse Zomer’ voor het eerst te horen tijdens de traditionele zomerstop van het sportprogramma van de publieke regionale omroep. Peter Holland presenteerde afgelopen jaar regelmatig programma’s op Radio M Utrecht als invaller of tijdens feestdagen. "Ik hoop ik van harte dat Peter nog eens met een eigen programma definitief terugkeert op de Nederlandse radio", zegt Wilson. "Als dat niet bij ons kan, dan ergens anders. Want een radiodier als Peter Holland hoort natuurlijk gewoon ergens op de Nederlandse FM-band thuis."

Begin vorig jaar verdween Holland samen met vele andere dj’s bij Radio 10 Gold. Bij de oldieszender heeft hij meer dan vijftien jaar gewerkt. Daarvoor was hij onder meer te horen bij de zeezender Radio Noordzee Internationaal, de Vara, NOS en Veronica