Home Landelijke radio Paul Rabbering derde dj in Glazen Huis 3FM

Paul Rabbering derde dj in Glazen Huis 3FM

Paul Rabbering is de derde dj die het Glazen Huis in gaat tijdens 3FM Serious Request.  Dit werd rond 14:25 uur bekend in het programma van de dj. Het is de eerste keer dat Paul Rabbering het Glazen Huis in gaat.

De afgelopen twee weken werden op maandag de andere twee dj's bekend gemaakt. Dit zijn Coen Swijnenberg en Giel Beelen. Met zijn drieën zullen ze van 19 tot en met 24 december zes dagen lang radio maken vanuit het Glazen Huis in Breda.

Na de bekendmaking moest Paul direct zijn sleutels, geld en telefoon inleveren. De komende 24 uur leeft hij als vluchteling in Nederland. Michiel Veenstra neemt momenteel zijn programma over.

Paul wordt 80 kilometer van de studio gedropt. Hij moet op eigen houtje zijn weg terugvinden naar de 3FM-studio, waar hij morgenmiddag om 14:00 uur moet arriveren voor zijn radioprogramma. Hij mag geen gebruik maken van gemotoriseerd verkeer en hij mag geen slaapplaats accepteren van mensen die hij onderweg tegenkomt. Het Rode Kruis zorgt voor een vluchtelingentent, die hem droog de nacht door moet helpen. Hoe het Paul vergaat is vandaag en morgen te horen op 3FM.

3FM wil op deze manier aandacht vragen voor het lot van vluchtelingen, waarvoor 3FM zich met Serious Request dit jaar inzet.