Home Landelijke radio Patrick Kicken gaat klunen met BN’ers en luisteraars

Patrick Kicken gaat klunen met BN’ers en luisteraars

Radio Veronica-dj Patrick Kicken gaat op zaterdag 14 oktober klunen met luisteraars en bekende Nederlanders om zoveel mogelijk donateurs te werven voor de CliniClowns. ‘Klunen met Sterren’ is de tegenhanger met een knipoog naar de ijsdansshows van RTL 4 en SBS 6. Roderick Veelo, Jorinde Moll, Arend Langenberg, Toine van Peperstraten, ‘Big Brother’ Bart, Mari Carmen Oudendijk, Albert West, Ellemijn Veldhuizen Van Zanten, dj Sven en Rob van Someren doen mee aan de actie.

De komende tijd kunnen luisteraars zich ook opgeven voor het klunen. Bij de start wordt vijftien euro aan donatie voor de CliniClowns gevraagd. Het evenement vindt plaats op een speciaal uitgezet parcours op de ijsbaan van ‘De Uithof’ in Den Haag.

“Als ochtend-dj probeer ik iedere morgen de luisteraar vrolijk wakker te maken! Dit past heel goed bij de CliniClowns, want zij proberen kinderen een leuke tijd te bezorgen, ondanks het feit dat die kids het heel moeilijk hebben”, zegt Patrick Kicken. “Ik hoop dat veel mensen met mij willen ‘Klunen met Sterren’ om zoveel mogelijk donateurs te werven!”