Home Landelijke radio Patrick Kicken blijft bij Radio Veronica

Patrick Kicken blijft bij Radio Veronica

Patrick Kicken blijft ook na 1 september bij Radio Veronica. Momenteel valt Kicken nog in voor Rob van Someren die op vakantie is.

De ex 3FM-dj zal elke zaterdag en zondag te beluisteren zijn tussen 15:00 en 18:00 uur met zijn nieuwe programma ‘Keihard Kicken!’. Daarnaast zal Kicken elke vrijdagavond het programma ‘Kicken en Co’, tussen 19:00 en 22:00 uur presenteren. In dit programma zullen diverse cabaretiers en andere gasten aanschuiven.

Kicken was tot februari 2002 te horen op 3FM, waar hij voor de TROS onder andere ‘De Havermoutshow’ en de ‘Mega Top 100’ presenteerde. Sinds 1 juni 2002 was hij producer voor het programma ‘Stenders Vroeg’, maar daar hield hij het na zes maanden later echter voor gezien. De combinatie vroege uitzendingen, en het draaien in discotheken werd hem te zwaar.

Vervolgens presenteerde Kicken vanaf augustus 2003 tot maart 2004 elke vrijdagnacht de ‘Nieuwe Muziek Show’ voor de VARA. Vanaf juli dit jaar is hij al te beluisteren bij Radio Veronica. Patrick Kicken vult met zijn nieuwe programma’s de time-slots op die Rob van Someren achterlaat in verband met zijn nieuwe middagshow.