Paul Römer gaat zichzelf morgen voorstellen bij Talpa Radio. De nieuwe directeur radio en televisie bij Talpa Network schrijft op twitter dat hij vandaag al een voorstelrondje heeft gemaakt bij tv. “Een heel warm welkom gekregen van mijn nieuwe Talpa collega’s, morgen naar de Radio club”.

De oud NTR-baas wordt verantwoordelijk voor alle radio- en televisiemerken van Talpa Network. Menno Koningsberger zal als managing director marketing de marketingactiviteiten van Talpa Network coördineren.

“Menno en Paul ken ik als bekwame, bevlogen vakgenoten die de onderste steen boven halen om de klant kwaliteit te kunnen leveren”, zegt Talpa-eigenaar John De Mol. “Naast een schat aan ervaring hebben ze de leiderschapskwaliteiten om organisatiebreed verbindingen te slaan en om ons product- en dienstenaanbod naar een volgend niveau te brengen.”

NTR

Römer stopte in maart na 7,5 jaar bij de NTR. Hij kwam regelmatig in het nieuws vanwege zijn opvattingen over de publieke omroep. Zo pleitte hij er anderhalf jaar geleden nog voor om de STER en NPO Radio 2 en NPO Radio 5 af te schaffen.