Home Landelijke radio Omroep Max heeft al 32.000 leden

Omroep Max heeft al 32.000 leden

Nu BNN voldoende leden heeft geworven is er nog maar één omroep die de leden grens moet halen. Want op 1 maart 2004 moet Omroepvereniging Max 50.000 leden hebben om te mogen toe treden aan het publieke bestel, op dit moment heeft omroep Max al 32.000 leden geworven.

Voorzitter Jan Slagter van Omroep Max is heel tevreden over het verloop van de ledenwerfcampagne. Hij hoopt dan ook in de komende maanden de benodigde 18.000 leden te mogen inschrijven. Jan Slagter: “Mensen die nu lid worden en ook de wettelijk minimum bijdrage van € 5,72 betalen, zijn heel gemotiveerd lid geworden van Omroep Max. Wij kunnen onze leden nog niks bieden op radio en TV en desondanks geven mensen zich massaal op als lid. Zij herkennen zich in de doelstellingen van Omroep Max: een publieke omroep voor 50 plus”.

Ter ondersteuning van de ledenwerfcampagne organiseert Omroep Max op 6 december in de Jaarbeurs Utrecht het Max Proms Concert. Tijdens dit concert treden o.a. Alessandro Safina, The New London Choral olv Tom Parker, Lee Towers en Anita Meyer op.