De NPO wil de berichtgeving van RTL Boulevard over de nieuwe programmering van NPO 3FM niet bevestigen. Wel zegt een woordvoerder tegen het ANP dat ‘er binnenkort nieuws komt over de programmering van 3FM’. Op welke termijn dat is, wil ze niet zeggen.

De entertainmentrubriek meldde gisteravond dat Timur Perlin de lunchuren op 3FM voor zijn rekening gaat nemen en dat Frank van der Lende samen met Eva Koreman de middagshow gaat presenteren. Mark van der Molen zou op zijn beurt verkassen naar de avonduren. NPO Radio 2-dj Ruud de Wild, die te gast was bij Boulevard, liet weten ‘iets gehoord te hebben’, maar wilde niet ingaan op de berichtgeving.

Luistercijfers blijven laag

Alle inspanningen van de nieuwe zendermanager Sharid Alles ten spijt, blijven de luistercijfers van 3FM laag. Het station weet niet tot amper aan marktaandeel te winnen. De dagprogrammering van 3FM ging de afgelopen jaren meerdere keren op de schop.

De laatste grootste wijziging was ruim 1,5 jaar geleden, toen Eva Koreman met de lunchshow stopte en verkaste naar de avonduren, waar ze sindsdien ‘3voor12 Radio’ presenteert.

Foto: Michel Schnater | NPO

Vorig artikelSander Lantinga: Het gaat steeds iets beter met Coen
Volgend artikelRick van Velthuysen: Veel tegelijk veranderen is desastreus voor een zender