Home Landelijke radio Nominaties Online Radio Awards bekend

Nominaties Online Radio Awards bekend

Beeld en geluid

Soulshow Radio, Grand Prix Radio, Olympia Radio, KX Radio en XM Radio zijn genomineerd als ‘Beste Online Station’. Dit blijkt uit de nominaties van de ‘Online Radio Awards 2018’.

Ruim 15.000 keer is er gestemd op online stations, podcasts en presentatoren. Voor ‘Beste Podcast’ zijn genomineerd: TPOdcast, Kein Geloel, D-Tales, Gamer.nl Podcast en Pitstop. In de categorie ‘Beste Presentator’ zijn genomineerd: Olav Mol (Grand Prix Radio), Roderick Veelo (TPOdcast), Michiel Veenstra (D-Tales/ Michel met), Rick van Velthuysen (Traffic Radio) en Dinja Pannenbakker (KX Radio).

Jury

Uit de genomineerden kiest de jury de uiteindelijke winnaar. De prijs voor ‘Beste Radio Ambassadeur’ wordt geheel door de jury bepaald. De jury van de Online Radio Awards 2018 bestaat uit: Pierre Papa, Richard Otto, Peter Contant, Isabelle Brinkman, Erik de Zwart, Adam Curry en Peter Contant.

Op dinsdag 4 september om 17:00 uur worden tijdens Dutch Media Week de winnaars van de Online Radio Awards bekend gemaakt in het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum.

Vorig artikelJan-Willem Roodbeen: “Ik leek in 2015 op weg naar de ochtend”
Volgend artikel100% NL breidt programmering in avond en weekend uit