Home Landelijke radio Nieuwe Radio 2-programma van Bert Kranenbarg heet Grand Café Kranenbarg

Nieuwe Radio 2-programma van Bert Kranenbarg heet Grand Café Kranenbarg

Het nieuwe programma van Radio 2-dj Bert Kranenbarg gaat Grand Café Kranenbarg heten. Het programma vervangt Cappuccino op zaterdagochtend tussen 09:00 en 12:00 uur. "Het wordt een programma waarin je toch even kijkt naar de week die achter je ligt", zo legt de dj uit. "Zie ons een beetje als de weekendbijlage van Radio 2."

Er is een hoofdgast tussen 11:00 en 12:00 uur. "Die gaat muziek uit de keuzelijst van de Top 2000 uitzoeken. En dat gaat het gesprek dicteren." Daarnaast haalt Kranenbarg tien dingen uit de week terug. "Die mij persoonlijk geraakt of ontroerd hebben. In 'De tien van de week' kijk ik op een mooie manier terug op die dingen." Zaterdag 6 september is de eerste uitzending.

De dj presenteerde jarenlang 'Knooppunt Kranenbarg' in de middag. Volgende week vrijdag is de laatste uitzending. "Dat is wel gek ja. Ik heb geen idee wat er gaat gebeuren in die laatste uitzending. Maar ik wil er met een knal uit. Niet verdrietig, maar met opgeheven hoofd. Want dit is wat ik graag wilde."

Op de huidige plek van Kranenbarg in de middag komt Wouter van der Goes.

Vorig artikelManuëla Kemp nieuwe presentatrice ochtendshow NPO Radio 5
Volgend artikelRadio 538 start samenwerking met Eredivisie