Home Landelijke radio Radio Veronica Niek van der Bruggen ook in het weekend op Radio Veronica

Niek van der Bruggen ook in het weekend op Radio Veronica

Niek van der Bruggen

Niek van der Bruggen is voortaan 29 uur per week te horen op Radio Veronica. Naast zijn ochtendshow, die al enkele maanden van 5:00 tot 10:00 uur duurt, presenteert hij nu ook de ochtendshow op zaterdag. Van 8:00 tot 12:00 uur presenteert hij een ochtendshow met de hoogtepunten van de afgelopen week, vergelijkbaar met ‘Het Beste van Evers Staat Op’ op Radio 538.

Het programma is onderdeel van de nieuwe weekendprogrammering van Radio Veronica. Er waren twee gaten in de programmering op zaterdag en zondag ontstaan na het vertrek van Jeroen van Inkel en de verhuizing van Martijn Muijs naar de doordeweekse avond.

De uren van Muijs worden dus op zaterdagochtend overgenomen door Niek van der Bruggen. Op zondag zal Maurice Verschuuren van 8:00 tot 12:00 uur te horen zijn; die was al enkele maanden te horen als invaller op Veronica. Verschuuren begint echter pas in september, tot die tijd zijn verschillende dj’s te horen.

Hij oude tijdslot van Jeroen van Inkel, van 12:00 tot 16:00 uur, wordt overgenomen door Lindo Duvall. Die was de vier uur daarna te horen. Voor dat tijdslot is nog geen opvolger bekend. Diverse dj’s zullen de komende tijd het programma op zich nemen.

Foto: Radio Veronica

Vorig artikelLuistercijfers: Frank Dane nummer 1 tijdens de lunch
Volgend artikelTim Bloemers tijdelijk in het weekend op SLAM