Home Landelijke radio Morgen beslissing over toekomst Kink FM

Morgen beslissing over toekomst Kink FM

Voor Kink FM zal het morgen een belangrijke dag zijn, de Vereniging Veronica zal dan namelijk een beslissing nemen of zij doorgaat met het station of niet. In de Volkskrant van afgelopen weekend staat te lezen dat een negatief besluit niet standaard het einde van de zender zal betekenen.

Momenteel is Veronica de grootste geldschieter van Kink FM, vorig jaar september zegde de vereniging nog toe in ieder geval een jaar de kar nog te willen trekken. Bij Kink FM wordt er overigens niet over nagedacht over de gevolgen van een eventueel negatief besluit. Jan Hoogesteijn, directeur zegt: “Want ik ga er niet van uit dat dit gebeurt. Kink hoort bij de Vereniging Veronica. Ze hebben ons de afgelopen negen jaar altijd gesteund. De vereniging heeft roerige tijden achter de rug en is nu in rustiger vaarwater gekomen. Morgen wordt, net als ieder jaar, gekeken naar het beleid van de komende jaren. Kijk, als de vereniging morgen besluit alleen dingen met ballet te gaan doen, dan valt Kink buiten de boot. Maar als ze besluiten om iets te doen met nieuwe muziek, dan hoort Kink daar zeker bij. Want Kink voegt echt wel iets toe in het radiolandschap waar bijna alleen maar hits worden gedraaid.”

Kink is vandaag ook gestart met een zusje. Het internetstation KINK-ClassX zag vandaag het levenslicht. Ook is Kink FM nog niet zo lang geleden verhuist naar het mediapark. [via radionews weblog]