Home Landelijke radio Mental Theo samen met Rob Toonen in de middag op Slam!FM

Mental Theo samen met Rob Toonen in de middag op Slam!FM

Mental Theo (Theo Nabuurs) en Rob Toonen zijn vanaf 31 januari elke maandag tot en met donderdag te beluisteren in de middag op Slam!FM met het programma ‘Creepshow’. De naam Mental Theo was al bekend, Rob Toonen is toegevoegd als side-kick bij deze show. Toonen heeft in een ver verleden gewerkt bij de lokale omroep in Den Bosch maar staat sinds tijden bekend als skihut-dj. Rob Toonen en Theo Nabuurs tekenen deze week hun contract voor twee jaar.

Beiden kennen elkaar al vijftien jaar lang, en denken zo goed bij elkaar te passen. Volgens Nabuurs is een side-kick erg belangrijk, vooral te compensatie van wat wel op televisie kan maar niet op radio. “Op tv kan je nog werken met je mimiek, er een keer een gekke bek trekken. Dat werkt natuurlijk niet bij radio. Daarom is het belangrijk dat je een goede sidekick hebt, die meteen inspringt als jij even stil bent. Een betere dan Rob kan ik niet wensen”.

Dat Nabuurs en Toonen niet al te veel radioervaring hebben is wel duidelijk, zo geeft ook Nabuurs toe. “We hebben duidelijk aangegeven dat we er niets van kunnen, maar ze wilden ons toch hebben. Ach, en Paul de Leeuw heeft ook een programma gemaakt terwijl hij geen ervaring had. Die fouten waren alleen maar leuk”, aldus Nabuurs. [Stentor]

Vorig artikelOnderzoek naar drugsgeld bij Radio Parkstad
Volgend artikelReflex FM ook op de kabel in Rotterdam