Home Landelijke radio Qmusic Martijn Biemans naar muziekredactie Qmusic

Martijn Biemans naar muziekredactie Qmusic

Martijn Biemans

Martijn Biemans verruilt Radio 538 voor Qmusic. Samen met Sophie Keyzer en Rob Ester vormt hij de muziekredactie. “Ik heb onwijs veel zin in deze toffe uitdaging!”, zegt hij er zelf over.

De afgelopen 5,5 jaar werkte Martijn Biemans bij Radio 538. Sinds januari 2015 was hij in de avond te horen. Daarvoor werkte hij onder andere voor Kink FM, nadat hij het tv-programma ‘Aan de Bak’ gewonnen had.

“Waarom dan stoppen bij 538 terwijl je een mooie plek in de avond hebt? Bij 538 ben ik, zoals je misschien weet, naast DJ achter de schermen onderdeel van het muziekteam (muziekpolitie, zo u wilt šŸ˜‰ ). Ik vind het onwijs tof om iedere dag met (nieuwe) muziek bezig te zijn en er over na te denken wat voor de luisteraar de ideale muziekmix is op juiste moment”, zegt Biemans over z’n overstap. “Dit wakkert bij mij een vuur aan. Pure passie! Bij Qmusic bieden ze mij een ontzettend mooie kans om me hier nog verder in te ontwikkelen. Een kans die niet kon laten schieten. Zeker niet na de fijne gesprekken met Rob Ester en Iwan Reuvekamp hierover.”

Het is niet uitgesloten dat hij ook als dj bij Qmusic aan het werk, zegt Biemans zelf. “Ik ga me de komende tijd eerst volledig op de muziek richten en daar heb ik onwijs veel zin in! 10 augustus is mijn laatste uitzending op 538.”

Nieuws! Ja, je ziet het goed. Binnenkort verruil ik Radio 538 voor Qmusic. Bij Q ga ik samen met Sophie Keyzer en Rob Ester het muziekteam versterken. Ik heb onwijs veel zin in deze toffe uitdaging! De afgelopen 5.5 jaar bij 538 waren fantastisch. Ik wil Dave Minneboo bedanken voor alle kansen die hij me heeft gegeven. In 2011 stopte KinkFM, waarna mijn carriĆØre als Radio-DJ voorbij leek. Bij 538 zagen ze in ā€œdie alto van KinkFMā€ wel iets, waarna ik mocht invallen in de nacht. Daarna is het echt snel gegaan. Eerst een vaste plek in de nacht en productie bij Barry Paf, 1,5 jaar later het weekend in en sinds januari 2015 de Trending Tracks van 19.00 – 21.00. Waarom dan stoppen bij 538 terwijl je een mooie plek in de avond hebt? Bij 538 ben ik, zoals je misschien weet, naast DJ achter de schermen onderdeel van het muziekteam (muziekpolitie, zo u wilt šŸ˜‰ ). Ik vind het onwijs tof om iedere dag met (nieuwe) muziek bezig te zijn en er over na te denken wat voor de luisteraar de ideale muziekmix is op juiste moment. Dit wakkert bij mij een vuur aan. Pure passie! Bij Qmusic bieden ze mij een ontzettend mooie kans om me hier nog verder in te ontwikkelen. Een kans die niet kon laten schieten. Zeker niet na de fijne gesprekken met Rob Ester en Iwan Reuvekamp hierover. Ga je me als DJ ook op Q horen? Ja, maar niet meteen. Ik ga me de komende tijd eerst volledig op de muziek richten en daar heb ik onwijs veel zin in! 10 augustus is mijn laatste uitzending op 538. Ik kijk terug op een fijne periode bij Radio 538 en zie uit naar een te gekke uitdaging bij Q!

Een bericht gedeeld door Martijn Biemans (@martijnbiemans) op

Foto: William Rutten