Mart Meijer zal de eerste zeven weken dat hij voor NPO 3FM werkt een programma maken in de doordeweekse programmering. De dj gaat in het weekend een ochtendshow maken samen met Sophie Hijlkema, maar start in de nieuwe programmering die maandag ingaat tussen 13:00 en 16:00 uur.

Het tijdslot 13:00 tot 16:00 uur zou in eerste instantie worden ingevuld door Sander Hoogendoorn, maar hij besloot nog voor de start over te stappen naar Radio Veronica. Maandag werd bekend dat Ivo van Breukelen Radio 538 verlaat om dit tijdslot te gaan invullen, maar hij start pas op 1 november. Tot en met 31 oktober zal Mart, die tevens afkomstig is van 538, de middagen voor zijn rekening nemen.

Andere invallers

Hij is niet de enige invaller bij de start van de nieuwe programmering. Sophie zal nog de komende weken Jorien Renkema vervangen tussen 9:00 en 12:00 uur, omdat Jorien zwangerschapverlof heeft. Luc Sarneel neemt nog drie weken de middagshow voor zijn rekening totdat Barend van Deelen en Nellie Brenner starten.

Ook Jaimy de Ruijter start pas volgende maand en Andres Odijk is daarom nog even tussen 19:00 en 21:00 uur te horen. Vanwege de vele vervangingen zal ook de weekendprogrammering de eerste weken nog niet volledig zijn.

Foto: Marie Wanders / NPO 3FM