Home Landelijke radio Radio 538 Mark Labrand terug op Radio 538

Mark Labrand terug op Radio 538

Mark Labrand

Mark Labrand is weer terug op Radio 538. De dj was vanmiddag weer te horen op de radio en vertelde waarom hij een tijd niet te horen was op de zender. “Hoe leuk je werk ook is, soms heb je wel eens een periode dat je door bepaalde gebeurtenissen even niet meer weet op welke knoppen je moet drukken in het leven. En van welke knoppen je gelukkig wordt, figuurlijk gezien.”

De zender liet eerder aan RadioFreak.nl weten dat in overleg besloten was dat Labrand tijdelijk niet te horen zou zijn. Nu zegt de dj: “Ik kwam in een soort loop en daar kwam ik niet uit. Het begon op mijn stem te slaan, waardoor ik mijn werk ook niet meer goed kon doen. Ik had even wat mensen nodig die me even weer ter hand namen.”

Periode met rust

De dj heeft de afgelopen periode vooral rust genomen. “Ik heb veel in het bos gezeten op een bankje waar een bordje op zat met de tekst ‘loslaten’. En dat lukt redelijk weer en daarom ben ik er weer. Ik vind het ontzettend leuk om hier weer te zijn. Ik ga weer rustig programma’s doen hier bij 538 en daar gaat m’n hart weer sneller van kloppen! Yes!”

Back!!! ?✨??

Een bericht gedeeld door Mark Labrand | 538 (@labrando) op

Foto: William Rutten