Home Landelijke radio Marisa Heutink: “Caz! biedt de luisteraar een podium, 538 niet”

Marisa Heutink: “Caz! biedt de luisteraar een podium, 538 niet”

Marisa Heutink is verbaasd over de kritiek die Edwin Evers twee weken geleden gaf op Caz!. “Ik vond het niets voor hem. Meestal is Edwin niet zo van de waardeoordelen. Bovendien snap ik niet waarom hij zo hard moet zijn: Caz! is nog niet bepaald concurrentie voor 538,” zo zegt Marisa in een interview in de Nieuwe Revu.

Edwin Evers gaf tegenover het Algemeen Dagblad felle kritiek op de nieuwe zender van SBS: “Caz! zou het allemaal wel even anders gaan doen, maar het is vlees noch vis. Ze doen exact hetzelfde als 538, maar dan vele malen slechter. En hun dj’s vind ik ook helemaal niets.”

Marisa reageert hier op: “Dat is een kwestie van smaak. De dj’s die overdag bij 538 zitten mogen alleen maar aan- en afkondigen. Het is vrij geformatteerd. Wij hebben meer spreektijd. Bovendien moet het bij ons echt ergens over gaan. Zo volg ik de actualiteit en behandel onderwerpen als kindermoord binnen families, onverdoofde castratie bij biggen en ik bel met de voorzitter van zo’n pedofielenpartij. En wij bieden een podium voor de mening van de luisteraar. Dat doet 538 niet.”