Home Landelijke radio Marc Antonioli van Sky naar Talpa

Marc Antonioli van Sky naar Talpa

Marc Antonioli zal de nieuwe commercieel directeur worden van Talpa Radio Nederland. hij zal Rob Zomer op gaan volgen in deze functie, die heeft te kennen gegeven ‘een andere weg te willen inslaan’. Antonioli is momenteel nog Marketing Manager bij Sky Radio.

Voor dat hij bij Sky begon was hij verkoopbinnendienst van de STER, daarna Account Manager van Sky Radio en sinds vijf jaar Marketing Manager. Maar voor Antonioli werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. “Het werd tijd voor een nieuwe uitdaging, ik denk die gevonden te hebben bij het nog jonge Talpa Radio. Ik kan na een leerzame periode in de marketing nu mijn ideeën over sales verder uitwerken. En het is natuurlijk ook erg leuk om toch weer terug te zijn op mijn ‘oude’ frequentie: de 100.7 FM, kortom: ik heb er zin in!” Antonioli zal nauw contact hebben met René Zeedijk, Commercieel Directeur van Talpa Radio International.

Zeedijk is dan ook zeer in zijn nopjes met de komst van Marc Antonioli: “Sinds mijn komst naar Talpa Radio International ben ik meteen aan de slag gegaan om de verkooporganisatie van Talpa Radio in Nederland nog verder te verbeteren. Met Marc en de andere collega’s gaan we een mooi jaar tegemoet in de roerige radiowereld! Ik vind het jammer om zo kort met Rob gewerkt te hebben kunnen werken maar begrijp en respecteer zijn beslissing.”