Home Landelijke radio Manuela Kemp voelt zich belazerd door Arrow-directeur

Manuela Kemp voelt zich belazerd door Arrow-directeur

Manuela Kemp voelt zich belazerd door Arrow-directeur Ad Ossendrijver. "Hij heeft de medewerkers van het station veel te lang in het ongewisse gelaten", zo zegt ze in de Telegraaf. Kemp presenteerde op Arrow Classic Rock. Door de financiële problemen bij de zender moet ze een soberdere huwelijksviering doen. Na de zomer gaat ze trouwen met verloofde Tjerk Lammers. "Door de financiële problemen van Arrow Classic Rock loop ik maanden salaris mis."

De 46-jarige Kemp is verbolgen. "In plaats van openheid van zaken te geven, heeft Ad het weekeinde voordat de stekker eruit werd getrokken nog een geldinzamelingsactie onder luisteraars gehouden. Ik vind dat pure oplichterij. Hij wist echt wel dat die opbrengst de miljoenenschuld nooit kon dichten!”

Ze wilde haar huwelijk groots vieren. "Onze bedoeling is om met een klein clubje intimi naar het buitenland te vertrekken voor de huwelijksvoltrekking. En na terugkomst in Nederland wilden Tjerk en ik een enorme party met live muziek voor al onze vrienden en familieleden geven. Maar dat laatste zit er gewoonweg niet in.” Schouderophalend: "We hakken in feite nu ons huwelijk in tweeën: dit jaar het boterbriefje, volgend jaar het feest. Het is jammer, maar er valt niets aan te doen.”