Home Landelijke radio Alain Clark, Kate Ryan en Tiësto op Museumplein bij 538

Alain Clark, Kate Ryan en Tiësto op Museumplein bij 538

Alain Clark, Bertolf, Gerard Joling, Racoon, IOS, Kate Ryan, Tiësto, VanVelzen en Jeroen van der Boom komen op Koninginnedag optreden op het Museumplein in Amsterdam. Radio 538 organiseert daar traditiegetrouw een Koninginnedagfeest. Dit jaar voor de negende keer.

Van 12:00 tot 22:00 uur treden er talloze artiesten op. Dj’s van Radio 538 als Edwin Evers, Jeroen  Nieuwenhuize, Jens Timmermans en Barry Paf praten het oranjefeest aan elkaar. Alles is live te horen via Radio 538 en om 22:20 is een compilatie te zien op tv-zender RTL 5.

Het feest trekt jaarlijks bijna 300.000 feestgangers naar het Museumplein. Ook dit jaar verwacht Radio 538 weer een enorm aantal bezoekers.

Het optreden van DJ Tiësto zorgde begin dit jaar nog voor een klein relletje. Aanvankelijk was Armin van Buuren gevraagd door Radio 538. Maar in januari kreeg hij opeens te horen dat niet hij, maar Dj Tiësto het afsluitende optreden gaat doen. Dj Tiësto zou zijn contract met het radiostation als programmamaker niet hebben willen verlengen als Armin van Buuren Koninginnedag zou afsluiten.