Home Landelijke radio Lex Harding brengt boek uit: “Vroeger waren prettiger tijden”

Lex Harding brengt boek uit: “Vroeger waren prettiger tijden”

Lex Harding heeft bij Radio Veronica alle vrouwen in hun kont geknepen. Dat zegt hij in het boek dat de radio-dj en mediaondernemer (73) uit heeft uitgebracht. Harding, die vooral bekend werd als dj bij Radio Veronica, benadrukt dat het boek geen biografie is. “Er zijn bepaalde dingen in mijn leven waar ik minder trots op ben. En mijn privéleven in een boek, daar heb ik al helemaal geen zin in”, zegt hij in het AD.

’50 Jaar Media en Popcultuur: Lex Harding’ is geschreven door Ton van der Lee. Volgens Harding, ook media-initiatiefnemer van Radio 538 en Sky Radio, waren sommige dingen vroeger beter. “Ik denk dat er bij Veronica geen vrouw is die ik níet eens in d’r kont heb geknepen. Het waren andere tijden. Veel prettiger tijden ook. Je hoefde niet op je tenen door het bedrijf te lopen. Je kon als man nog samen met een vrouw in een lift staan zonder dat je een probleem had.”

In het boek vertelt Harding zijn verhaal. Het is een terugblik op een carrière die inmiddels vijf decennia beslaat, aldus de uitgever. Met succesvolle ups, maar ook de onvermijdelijke downs.

Het boek ’50 Jaar Media en Popcultuur: Lex Harding’ is via deze link te bestellen.

Foto: KRO-NCRV/NPO