Home Landelijke radio Kristel van Eijk van Slam!FM naar 3FM en Uruzgan.FM

Kristel van Eijk van Slam!FM naar 3FM en Uruzgan.FM

Kristel van Eijk is de nieuwe dj van Uruzgan.FM en krijgt tevens een nachtprogramma op 3FM. Ze stopt vanwege de overstap met haar dagelijkse programma ‘Kristel Kicks’ op Slam!FM, waar ze sinds 2006 te horen was.

Vanaf 1 april zal Kristel elke werkdag om 16:00 uur te horen zijn op Uruzgan.FM. Ze vervangt Annemieke Schollaardt die sinds augstus 2006 op de zender te horen was. "Ik denk dat ik wel ‘geschikt’ ben voor Uruzgan FM. Niet alleen omdat ik dj ben en weet hoe muziek mensen kan verbinden die mijlenver van elkaar verwijderd zijn. Ook mijn vriend is uitgezonden geweest, naar Irak, ik weet dus als geen ander hoe het thuisfront zich voelt. Voor mij was die periode een indrukwekkende tijd! Ik ga dus voor mooie en spannende radio!", zegt Kristel.

Naast haar dagelijkse programma op Uruzgan.FM zal Kristel vanaf 31 maart elke week te horen in de nacht bij BNN op 3FM. ‘Kristel’ wordt op dinsdagnacht van 01:00 tot 04:00 uur uitgezonden. 

"Stiekem had ik al een tijdje een oogje op 3FM en BNN. Na wat geflirt heen en weer is het dan eindelijk zo ver! Het wordt herkenbare en prettig gestoorde radio, waarin grappige items voorbij komen. Ik kan niet wachten!" aldus Kristel van Eijk.

Het is de tweede keer dit jaar dat een dj van Slam!FM overstapt naar BNN/3FM. Eerder dit jaar deed Daniël Lippens hetzelfde. Hij is elke zaterdagavond te horen tussen 22:00 en 0:00 uur met ‘The Sense Of Dance’ en op maandagnacht met zijn nachtprogramma ‘Daniël.