Home Landelijke radio Kort radionieuws van woensdag 7 oktober

Kort radionieuws van woensdag 7 oktober

538 beter in ontvangst
Radio 538 is sinds gisteren beter in de ether te ontvangen in de regio van Eindhoven. Het vermogen is opgeschroefd (5kW) en daarnaast is de frequentie een stap omhoog gegaan. De nieuwe frequentie is 101.6 FM in plaats van 101.5 FM.

Dit was nodig omdat Studio Brussel op de 101.4 FM uitzendt. Deze optimalisatie stond al gepland voor de invoering van het Zerobase-plan maar is nu dus al uitgevoerd.

bron: radio.nl

Radio Gelderland ook bij 4Daagse
Naast dat 4Dfm-4daagseradio zich bezig houd met de Nijmeegse 4Daagse zal ook radio gelderland haar steentje bij dragen. Zij zullen samen met TV Gelderland het wel en wee van de wandelaars in de gaten houden.

Radio gelderland doet de gehele dag verslag van dit evenement door verschillende verslaggevers. Verder zal elke middag een speciale uizending komen uit het radiocafé “De Gladiool”.

Noordzee FM geeft filmrol weg
Luisteraars van Noordzee FM maken in de week van 15-19 juli kans om een filmrol te winnen in de nieuwe, Nederlandse speelfilm ‘Schippers van de Kameleon’ van regisseur Steven de Jong.

Onder het motto ‘The Morning Call goes to the Movies’ besteedt Noordzee FM dagelijks aandacht aan filmnieuws en worden de grootste filmhits gedraaid. Verder is er een prijsvraag waarmee luisteraars filmprijzen kunnen winnen. Op vrijdag 19 juli zal uit alle deelnemers de unieke hoofdprijs van de filmrol worden geloot.