Home Landelijke radio Kort radionieuws van woensdag 6 november

Kort radionieuws van woensdag 6 november

De 50 Beste Hollandse Hits van 2002 weer op Radio Rijnswoude
Website Hollandse-hits.nl en het radioprogramma Hollandse-hits van Radio Rijnswoude organiseren dit jaar “De 50 Beste Hollandse Hits van 2002”. Via de website kunnen bezoekers en luisteraars hun persoonlijke Top5 invullen en kans maken op verschillende prijzen.

De lijst met 50 beste hits is samengesteld aan de hand van de resultaten van platen in de Top30 Nationaal. Deze lijst wordt door Radio Rijnwoude op zondag 29 december tussen 12.00 en 16.00 uur uitgezonden

OLON organiseert dag van de ether
De Organisatie voor Lokale Omroepen, OLON, organiseert op vrijdagmiddag 29 november 2002 in Zwolle de “Dag van de Ether”. Een themadag voor de technici en bestuurders belast met technische zaken binnen de lokale omroepen. Tijdens deze themadag kunt is er de mogelijkheid presentaties en workshops bijwonen, van gedachten te wisselen met diverse specialisten en leveranciers die actief zijn op bovenstaande vakgebieden. Verder is er een peilwagen en een opsporingsbus bezichtigen.

Happy Radio Haarlem heeft een nieuwe site
Happy Radio, een commerciële non-stop zender voor de regio Haarlem, heeft een nieuwe website. Via www.happyradiohaarlem.nl is deze te bereiken. Op de site is informatie over het station te vinden en het is mogelijk de playlist in te kijken.