Home Landelijke radio Kort radionieuws van donderdag 30 januari

Kort radionieuws van donderdag 30 januari

Edit Den Doosch naar Radio 538

Edit den Doosch zal vanaf 7 februari elke vrijdagnacht van 00:00 tot 03:00 uur te horen zijn op Radio 538. De spraakmakende dj las al een week het nieuws bij het ochtendprogramma van Radio 538.

Ze was eerder te horen op W.A.P.S, Radio 10, New Dance Radio en Slam FM.

France Telecom verkoopt Casema

Casema, het op twee na grootste kabelbedrijf in Nederland, is definitief in handen gekomen van de Amerikaanse investeringsmaatschappijen Carlyle Group, Providence Equity Partners en het in Londen gevestigde GMT Communication Partners.

De verkoopwaarde van Casema Holding BV is vastgesteld op 665 miljoen euro, aldus Casema woensdag. De verkopende partij is France Telecom, dat het geld hard nodig heeft om zijn enorme schuldenlast van circa 70 miljard euro te verminderen.

Casema heeft ruim een jaar in de etalage gestaan. Eerder was UPC-moeder Liberty Media in de race om Casema voor 750 miljoen euro te kopen. De koop werd gedwarsboomd door de Nederlandse Mededingingsautoriteit.

Nozema zet nieuw antenne systeem Stads Radio online

Stads radio Den Haag en Rotterdam veranderen op 1 februari van etherfrequentie in het kader van het Zerobase plan. Bovendien zullen beide stations dan ook in stereo te ontvangen zijn. Zenderbouwer Nozema heeft vandaag foto’s online gezet van het nieuwe antenne systeem van Stads Radio Den Haag.

De foto’s zijn te vinden onder deze link.