Home Landelijke radio Kort radionieuws van dinsdag 5 augustus

Kort radionieuws van dinsdag 5 augustus

Sky Radio geeft 101.000 euro weg

De winnaar van de Sky Radio 101.000 euro actie, Luc Scheepers, verliet gisteravond de Amsterdamse Arena met maar liefst 81.000 euro op zak. Zijn winnende inzending om bekende voetballers penalty’s te laten nemen in een Sky Radio billboard voor een goed doel, bleek voor Marco van Basten, Jonnhy van ’t Schip en de drie talenten uit de Ajax jeugd een te zware opdracht. Geen van de penalty’s werd raak geschoten. Desalniettemin schonk de dolgelukkige winnaar alsnog 20.000 euro aan de Johan Cruyff Foundation.

Tijdens het Amsterdam Tournament zou de door Luc Scheepers verzonnen inzending op de Sky Radio prijsvraag uitgevoerd worden. Marco van Basten, Johnny van ’t Schip en drie talenten uit jong Ajax moesten elk vanaf 7 meter twee penalty’s nemen. Voor elk geraakt schot zou er € 10.000 euro naar de Johan Cruyff Foundation gaan en bij een gemist schot werd Luc € 10.000 euro rijker. Ondanks dat hij de voetballers wel een paar doelpunten had gegund, zag Luc alle tien de ballen naast de gaten gaan.

Radio Flevoland geeft kaartjes weg

Radio Flevoland biedt haar luisteraars de gelegenheid om kaartjes te winnen voor een van de concerten van The Rolling Stones die in Nederland worden gegeven. Het gaat om het concert dat op vrijdag 15 augustus in het Rotterdamse Ahoy plaatvindt.

Luisteraars hebben 2x de kans om de kaartjes te winnen. Op dinsdag 12 en woensdag 13 augustus wordt in het radioprogramma ‘Espresso’, tussen 10 en 12 uur een vraag gesteld over de Rolling Stones. Onder de luisteraars die het goede antwoord hebben gegeven worden de kaarten verloot.

Bekende dj’s op strandfeest van Yorin FM

Yorin FM houdt zaterdag 9 augustus het grote strandfeest ‘Yorin FM Sunset Dance’ in Noordwijk aan Zee. Op dit zomerfeest bij strandpaviljoen Los Tios komen een groot aantal toonaangevende club dj’s, waaronder Roog en Benny, Rodrigues, Marcella en Tom de Neef.