Home Landelijke radio Kort radionieuws van dinsdag 30 juli

Kort radionieuws van dinsdag 30 juli

Vakantiegroet via de Wereldomroep
De Wereldomroep start donderdag 1 augustus met de ‘SMS vakantiegroet-actie’ in het radioprogramma Nederland Centraal. Luisteraars kunnen hun vakantie-groet via een SMS bericht versturen. Alle vakantiegroeten komen op de speciale Wereldomroep website: www.nederlandcentraal.nl. Nederland Centraal presentator Peter Broekman kiest de leukste berichten uit en leest deze voor in de live-uitzending. Deze inzenders maken kans op het ‘Groeten van de Wereldomroep-pakket’. De SMS vakantiegroet-actie loopt tot eind augustus. Daarnaast kunnen luisteraars hun leukste vakantiefoto’s insturen. de Wereldomroep plaatst deze foto’s vervolgens op haar website.

Eighties herleven bij Sport FM
Sport FM in Hoeselt laat zaterdag 3 augustus de jaren 80 nog een keer herleven in een 6 uur durende ‘eighties special’. Tussen 13.00 en 19.00 uur worden jaren 80 nieuws/feiten en hits in elkaar geweven. Een week later op zaterdag 10 augustus laten de radiomakers je tussen 10.00 en 17.00 flink bakken in de ‘zomer hit top 100’.

Ome Henk bij de TROS
Deze hele week staan de TROS Gouden Uren op Radio 2 in het teken van de Ome Henk Zomeractie. Oplettende luisteraars maken kans op alle cd’s van Ome Henk + de nieuwe DVD. Meer informatie hier over hoor je in tros gouden uren Gouden Uren!

Strandfeest bij YorinFM
Yorin FM tovert de Nederlandse kust op zaterdag 10 augustus om in één groot strandfeest met de Yorin FM Nivea Sunset Dance in Rockanje. Yorin FM-dj Timur is aangesteld als host. Het laatste strandfeest van deze zomer vindt op 31 augustus plaats in Scheveningen van 19.00 uur tot 01.00 uur.

Een groot aantal toonaangevende club dj’s laten iedereen compleet uit hun dak gaan.